Sestdien, 31.maijā, oficiāli tiks atklāta sporta būve "Siemens ledus halle", informēja AS "Saliena Real".
Būves īpašnieks ir SIA "Babītes hokeja halle", kas pieder Babītes pagastam, SO "Dinamo Rīga 88", AS "Saliena Real", Dainim Liepiņam un Viesturam Koziolam. Halle atradīsies Rīgas pievārtē, Piņķos.

Jaunajā hallē būs iespējams nodarboties ar hokeju, daiļslidošanu, kērlingu, basketbolu, volejbolu, rokasbumbu un minifutbolu. Halle kā treniņu bāzi izmantos hokeja komanda "Rīga 2000", jauniešu hokeja komanda "Dinamo 88" un amatieru komandas "Lūši" un "Kurbads".

Sestdienas un svētdienas rītos, kā arī vakaros apmeklētājiem būs pieejama publiskā slidotava.

29.maijā, plkst.18 hallē notiks preses konference, kurā piedalīsies pašvaldības, halles īpašnieku, "Latvijas Hipotēku un zemes bankas" pārstāvji, kā arī "Siemens" izpilddirektors Latvijā Marti Kohtanens.

Oficiālā halles atvēršanas diena - 31.maijs - tiek plānota kā hokeja svētki visas dienas garumā. Tajā piedalīsies gan mazie hokejisti, gan veterāni, gan masu mediju zvaigžņu izlase, gan sieviešu komanda "Laima".

Dienas izskaņā tiks rīkota Latvijas hokeja zvaigžņu spēle, kurā sacentīsies Latvijas izlase ar Latvijas klubu izlasi. Četri labākie Latvijas hokeja klubi spēlei deleģēs pa vienam pieciniekam, bet Latvijas hokeja izlasi papildinās junioru komandas dalībnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!