Foto: F64
Sākusies vēl viena gadskārtējā aptauja par aizvadītā gada nozīmīgākajiem notikumiem pasaules un Latvijas sportā. To tradicionāli rīko LTV 7 "Sporta studija" sadarbībā ar interneta portālu "Delfi".

Jau no otrdienas 7.decembra varat balsot un izteikt savu viedokli, aptauja turpināsies līdz pat 26. decembrim, apkopojums 28.decembra "Sporta studijā" LTV 7.

Gluži kā iepriekšējos gados, balsošana notiek trijās dažādās nominācijās . "Latvijas panākumi ", "Latvijas neveiksmes" un "Pasaules varoņi" 2010. gadā. Katrā nominācijā ir desmit kandidatūras un visas tās līdzjutēji var novērtēt.

Šogad Latvijas sportistiem izdevies tikt gan pie Vankūveras ziemas olimpisko spēļu sudraba godalgām (kamaniņu sportā brāļiem Šiciem, skeletonā- Martinam Dukuram), ir uzvara pasaules čempionātā ( Māris Štrombergs BMX), Eiropas čempionātā ( Ineta Radeviča vieglatlētikā) un šie nebūt nav vienīgie nosauktie panākumi.

Nominācijā "Latvijas neveiksmes" par to, kas neizdevās, kaut līdzjutēji bija cerējuši uz labu startu. Viktors Ščerbatihs paliek bez ieskaites kopvērtējumā pasaules čempionātā svarcelšanā, Māris Štrombergs gūst savainojumu sezonas pēdējās lielākajās sacensībās ASV, Staņislavam Olijaram pāragrs starts Eiropas čempionātā, Martins Dukurs līderis Vankūverā pēc trim braucieniem, bet beigās viņš tomēr otrais...

Daudz izcilnieku arī pasaulē – sākot no Spānijas futbola izlases iegūtā Pasaules kausa un beidzot ar individuālajiem veidiem - Sebastjans Fetels, Rafaels Nadals, Blanka Vlasiča un vēl citi izcilnieki.

Balsojiet, pie katras izvēles liekot zvaigznītes, un tā izsakiet savu viedokli aptaujā par 2010. gada nozīmīgākajiem notikumiem Latvijas un pasaules sportā!

Latvijas panākumi 2010

Pasaules varoņi 2010

Latvijas neveiksmes 2010

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!