Foto: AP/Scanpix/LETA

Cīņu šova "Ultimate Fighting Championship" (UFC) prezidents Dana Vaits pilnībā noraidījis, ka Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs un titulētais bokseris Floids Meivezers varētu aizvadīt boksa cīņu.

Jau vēstīts, ka pēc Nurmagomedova uzvaras pār īru Konoru Makgregoru medijos sāka cirkulēt baumas, ka Krievijas cīkstonis un Meivezers varētu aizvadīt boksa cīņu. Nurmagomedovam tas šķita interesanti, jo Makgregoram neizdevās uzveikt Meivezeru, bet amerikāņu bokseris saskatīja iespēju labi nopelnīt.

"Es tikos ar Meivezera komandu Losandželosā, un mēs šo jautājumu apspriedām. UFC cīkstonis jau boksējās ar Floidu, tagad lai viņš nāk pie mums uz UFC. Personīgi es domāju, ka tas nenotiks, bet viņa puse to pilnībā nenoraidīja," intervijā ESPN stāstīja Vaits.

"Boksa cīņa starp viņiem nebūs. Protams, ja Habibs to gribēs, par to runāsim, bet man šī ideja nepatīk. Viņam labāk vajadzētu domāt par izcīnītā titula nosargāšanu," uzsvēra UFC prezidents.

Nurmagomedovs ar Meivezeru vēlas tikties "Lužņiku" stadionā Maskavā, bet Meivezers gan vēloties cīņu aizvadīt Lasvegasā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!