Foto: DELFI

Ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks uz Maskavu, uz Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) finālu dosies, lai uzvarētu, uzsver viņa promouters.

Kā ziņojām, WBSS pirmais finālmačs risināsies 21. jūlijā Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Tajā tiksies Usiks un Krievijas bokseris Marats Gasijevs.

"Mūsu čempionam atkal nāksies boksēties pretinieka teritorijā, kā tas bija WBSS ceturtdaļfinālā un pusfinālā," portāls "MIGnews" citē ukraiņu boksera promouteri Aleksandru Krasjuku. "Šobrīd Usiks aizvada treniņnometni un ir iesācis finiša taisni — sparinga posmu. Oleksandram šī būs galvenā cīņa viņa karjerā, jo uz spēles ir WBC, WBO, WBA, IBF čempionu jostas, žurnāla "The Ring" čempiona josta, absolūtā pasaules čempiona statuss un Muhameda Ali kauss. Saša brauks uz Maskavu, lai uzvarētu!"

WBSS pusfināls, kurā Usiks ieguva tiesības cīnīties finālā, notika Rīgā un ukraiņi sportista pretinieks bija mājinieks Mairis Briedis.

Sākotnēji WBSS finālmaču bija paredzēts aizvadīt Saūda Arābijas pilsētā Džedā, taču ukraiņu boksera traumas dēļ to pārcēla uz vēlāku datumu un arī uz citu valsti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!