Foto: Publicitātes foto
No šā gada 15. līdz 20. augustam Usmas ezera ūdeņos notiks 35. pasaules čempionāts burāšanā mikro klases jahtām, kuram pieteikušies gandrīz 200 burātāju no 9 valstīm, līdz ar to tas būs dalībnieku un valstu ziņā visplašāk pārstāvētais burāšanas pasākums Latvijā.

""HansaWorld Micro Cup 2011" būs viens no ievērojamākajiem notikumiem Latvijas burāšanas dzīvē. "Mikro" klase ir viena no visattīstītākajām jahtu klasēm Latvijā, bet čempionātā piedalīsies daudz burātāju no Krievijas, Polijas, Francijas un citiem valstīm. Uz pasākumu plāno ierasties ievērojams skaits šī sporta veida cienītāju un viesu no Latvijas un ārzemēm. Mēs ceram, ka būs piemērots laiks, un čempionāts izdosies spraigs un pārsteigumiem pilns," saka Stanislavs Backāns, Usmas jahtkluba komodors.


Pirmo reizi čempionāta vēsturē tiks organizēta sacensību tiešraide "no ezera" gan krastā uz ekrāna, gan interneta tīmeklī tā, lai skatītāji paši var sekot līdzi notikumiem distancē. Šāda iespēja nekad nav bijusi ne Latvijas, ne citos Micro Cup čempionātos citviet pasaulē. Tiešraidi varēs vērot visi interesenti 19. augustā no pulksten 11:50 mājas lapā www.microcup.lv vai Usmas jahtkluba krastā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!