Foto: floorball.lv
Panākumu gada pirmajā "Elvi florbola līgas" spēlē ceturtdien izcīnīja "Valmieras" komanda, kas viesos ar 8:0 (5:0, 1:0, 2:0) negaidīti smagi sakāva Cēsu "Lekringu".

Jau pirmajās desmit minūtēs "Lekrings" ielaida trīs vārtus, kas lika ņemt pārtraukumu, bet tas cīņas gaitu nemainīja. Uzvarētājiem pa diviem vārtiem iemeta Ints Vilks un Lauris Alvis Stiprais, bet trīs rezultatīvas piespēles izpildīja Aigars Belasovs.

Zīmīgi, ka pagājušā gada pēdējās divās spēlē "Lekrings" spēja izglābties no 1:4 un 1:5 deficīta, pēcspēles metienos uzvarot "Rubenes" un "Rockets" florbolistus. Tikmēr valmierieši kaut vienu punktu izcīnījuši jau astotajā mačā pēc kārtas.

Virslīgas kopvērtējumā vadībā ar 36 punktiem 13 spēlēs ir iepriekšējās sezonas valsts čempione "Lielvārde"/"FatPipe", kurai ar 34 punktiem 14 mačos seko "Triobet"/"Ulbroka", bet "Lekringam" ir 28 punkti.

Ceturtajā vietā ar 25 punktiem seko "Valmiera", kas par sešiem punktiem apsteidz "Rockets", bet vēl punkts mazāk ir Stalbes "Pārgaujas" komandai.

Pie 15 punktiem tikusi "Rubene", kurai ar 12 punktiem seko Liepājas "Kurši", kamēr "Ķekava" iekrājusi 11, "Rīga" desmit punktus, bet turnīra tabulas lejasdaļā attiecīgi deviņus un astoņus punktus savākušas "Talsi"/"Irlava", kā arī "Bauska".

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva "Lielvārdes" florbolisti, kuri finālā pārspēja "Mogo-RTU"/"Rockets" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!