Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Leģendārais golfa spēlētājs Taigers Vudss februārī pārciestās autoavārijas laikā gandrīz divkārt pārsniedzis atļauto ātrumu, ziņo medijs BBC.

45 gadus vecais sportists smago avāriju piedzīvojis vietā, kur atļautais ātrums bijis 72 kilometri stundā (45 jūdzes stundā). Vudsa vadītā mašīna no ceļa nobraukusi 135 līdz 140 kilometru stundā ātrumā (84 līdz 87 jūdzes stundā), bet tad vairākkārt uzmetusi kūleni, atklājis Losandželosas apgabala šerifs Alekss Viljanueva.

"Galvenais iemesls šim satiksmes negadījumam bija braukšana ceļa apstākļiem nedrošā ātrumā un nespēja izņemt līkumu," paudis Viljanueva.

Vudsa vadītais automobilis ne tikai uzmetis vairākus kūleņus, bet arī ietriecies kokā. Sadursmes brīdī mašīna braukusi aptuveni ar 120 kilometriem stundā (75 jūdzes stundā), atklāja šerifs.

Jau vēstīts, ka pēc Losandželosā piedzīvotās avārijas Vudss guva nopietnus kājas savainojumus. Vudss pārcieta labā apakšstilba un potītes lūzumus. Operācijā lauztos kaulus nostiprināja ar metāla stieni, bet pēdu un potīti stabilizēja ar skrūvēm.

Losandželosas policijai joprojām nav pierādījumu, ka Vudss būtu bijis alkohola vai citu apreibinošo vietu ietekmē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!