Foto: Publicitātes foto
Uzvaras parkā Rīgā notikušajā lielākā un spēcīgākā skrituļslidošanas seriāla "Skibox balvas" 3.posmā vīriešiem 1km sprintā uzvaru izcīnīja Ansis Eljašāns (Filter), bet 4,8km distancē nepārspēts palika Reinis Znotiņš (Powerslide/Laimīte). Savukārt, sievietēm ātrākos laikus abās disciplīnās uzrādīja Antra Zemīte (ASI Skibox), informē sacensību organizētāju pārstāvis Ivars Bācis.

Arī šajā posmā vīriešiem pieaugušo grupā izvērtās ļoti līdzīga cīņa par uzvaru. Vispirms 1km sprintā finiša taisnē plecs pie pleca sprintoja Reinis Znotiņš un Ansis Eljašāns, Ansim izrādoties par trim sekundes simtdaļām ātrākam un izcīnot uzvaru, pie kuras viņš nebija ticis kopš pagājušā gada jūlija. Uzvarētāja laiks 1:46,35. Otro posmu pēc kārtas trešais sprintā bija Lauris Bitenieks (Powerslide/Laimīte). 4,8km distancē uzvaru izcīnīja Reinis Znotiņš, kuram finiša spurtā par 0,17 sekundēm izdevās pārspēt komandas biedru un labāko junioru konkurencē Sandri Šņori. Uzrādītais rezultāts 8:33,13 ir šīs sezonas labākais šajā distancē. Trešais kopējā ieskaitē finišēja Ansis Eljašāns, bet aiz viņa uzreiz palika labākais U14 grupas pārstāvis Haralds Dernovs.

Sievietēm ātrākā abos startos bija "Master" grupas pārstāve Antra Zemīte (ASI Skibox), kas sprintā aiz sevis atstāja pieaugušo grupas pārstāves Sandru Žeberi (Slido.lv) un Karīnu Ceriņu (ASI Skibox), bet 4,8km distancē aiz Antras finišēja labākā juniore Laine Kreitāle (ASI Skibox) un U14 grupas pārstāve Alīna Savrucka (BJC Laimīte).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!