Foto: Publicitātes foto

Latvijas bokseris Kristaps Zutis atvainojies par savu skandalozo cīņu "LNK Fight Night 17" cīņu šova ietvaros pret Ņikitu Smirnovu.

Jau vēstīts, ka naktslokāla "Studio 69" telpās risinājās cīņu šovs "LNK Fight Night 17", kurā vakara nagla bija Zuša un Smirnova cīņa. Taču tā tika pārtraukta trešajā raundā, kad Smirnovs saņēma otro soda punktu par pretinieka grūšanu, taču drīz pēc tam, kārtējā klinča laikā, Zutis pretinieku nogrūda zemē un spēra ar kāju, kurā Smirnovs ātri ieķērās un nelaida vaļā, līdz tiesnesis Zuti novilka malā. Tiesnesis pēc šiem pārkāpumiem cīņu neatsāka, un abiem piesprieda diskvalifikāciju.

"Es gribu atvainoties visiem, atvainoties Latvijas Profesionālā Boksa Federācijai un Andreja Ahmetova kungam, atvainoties "LNK Boxing", saviem treneriem un atbalstītājiem. Visiem, kuri iztērēja naudu biļetēm," sestdien uzreiz pēc cīņas savā sociālajā tīklā "Facebook" rakstīja Zutis. "Tas nebija bokss. Gribu atvainoties arī Vladimira Korovina kungam, man tiešām ir kauns par šo. Tur nav nekādu attaisnojumu, kurš vainīgs un kurš sāka."

Pats Smirnovs pēc cīņas pauda, ka komentāri esot lieki, bet svētdien viņš jau piedāvāja, ka nākamā cīņa starp abiem varētu risināties pēc MMA noteikumiem.

"Nākamā cīņa ar Kristapu Zuti būs pēc MMA noteikumiem. Ir jau cilvēki, kas vēlas šo cīņu, tuvākajā nākotnē būs informācija," savā "Facebook" profilā rakstīja Smirnovs. Viņš piedāvāja trīs raundu cīņu, pa piecām minūtēm un bez noteikumiem.

Abi bokseri boksa ringā jau bija tikušies 2018. gadā, kad pēc punktiem uzvarēja Zutis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!