Foto: LETA

Latvijas bokseris Kristaps Zutis pēc skandalozās cīņas ar Ņikitu Smirnovu pieņēmis lēmumu vairs neboksēties, viņš paziņojis savos sociālā tīkla "Facebook" profilos.

Jau vēstīts, ka Zuša un Smirnova cīņa šovā "LNK Fight Night 17" izvērtās diezgan skandaloza, un abi bokseri par pārkāpumiem tika diskvalificēta. Zutis pēc cīņas izteica atvainošanos par notikumiem ringā, bet nu viņš paziņoja, ka vairs nevēlas aizvadīt boksa cīņas.

"Tā bija mana pēdējā cīņa ringā. Esmu pieņēmis lēmumu vairs neboksēties. Uz cīņu izgāju ar traumām, biju sparingojies tikai 12 raundus," Zutis skaidroja savā "Facebook" profilā "Zutis no Sabiles". Šo ierakstu viņš pārpublicēja arī savā privātajā profilā. "Lai jūs saprastu – uz savu pirmo cīņu sparingos savācu 100 raundus."

Pēc cīņas ar Smirnovu Zutis acīmredzot saņēmis ļoti daudz negāciju, kas atstājušas uz sportistu iespaidu. "Tas viss, ko tagad lasu un kas līst pāri galvai, nav tā darba un ieguldītā vērts. Bija forši, un nu ir laiks mest mieru. Paldies treneriem, paldies biedriem, paldies atbalstītājiem. Paldies tiem, kuri raksta vēstules un atbalsta! Paldies heiteriem, šis viss bija jums."

Savā boksera karjerā Zutis aizvadījis 11 cīņas, kurās izcīnījis septiņas uzvaras, un visas guvis ar nokautu. Divas cīņas noslēdzās neizšķirti, bet reizi viņš zaudējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!