Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis Monreālas "Masters Series" turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar Kanādu pārstāvošo spēlētāju Milošu Raoniču.

Gulbja un Raoniča spēle notiks centrālajā kortā un sāksies aptuveni pulksten 21 pēc Latvijas laika.

Atgādinām, ka Gulbis ceturtdien trešās kārtas mačā sensacionāli ar 6-4, 6-3 pieveica vienu no galvenajiem favorītiem, Vimbldonas un olimpisko čempionu Endiju Mareju. Savukārt Raoničs šonakt trešās kārtas mačā ar 7-5, 6-4 pārspēja argentīnieti Huanu Martinu del Potro.

ATP pasaules rangā Raoničs atrodas 13.vietā un turnīrā ir izsēts ar 11.numuru, bet Gulbis pasaules rangā ieņem 38.vietu. Līdz šim abi tenisisti savā starpā tikušies trīs reizes un visās pārāks bijis Kanādas tenisists, bet Gulbis šajās spēlēs nav paņēmis pat setu. 2011.gadā Montekarlo "Masters Series" turnīrā kanādietis uzvarēja ar 6-4, 7-5, nākamajā gadā Memfisas turnīrā Raoničs bija pārāks ar 6-2, 7-6 (7:3), bet šogad Barselonas turnīrā Gulbis zaudēja ar 2-6, 6-7 (6:8).

Gulbja un Raoniča spēles uzvarētājs turnīra pusfinālā tiksies ar čehu izcelsmes kanādieti Vaseku Pospišilu vai Nikolaju Davidenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!