Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Sestdien, 4. jūnijā, Tallinā notika Baltijas Regbija līgas otrās divīzijas spēle starp "Estonian Barbarians" un "Baltic Old Boys" komandām, visnotaļ pārliecinošu uzvaru ar 42:7 (25:7) izcīnot "Baltijas vecajiem zēniem".

"Baltic Old Boys" komandas dalībnieks no Latvijas Pēteris Šņitņikovs:
– Igaunijas komanda, salīdzinot ar pagājušo gadu, bija pastiprinājusies ar trim gruzīnu regbistiem un diviem angļiem. Spēle iznāca smaga. Domāju, ka rezultāts neatbilst cīņas patiesajai gaitai. Vienkārši mūsu komandā bija vairāk savstarpējās saprašanās. No Latvijas šoreiz spēlē piedalījās Mihails Tumins, Andrejs Borisovs, Vjačeslavs Tiško, Nauris Bērziņš, Sandris Jauntēvs, Mareks Raups, Nikolajs Petjuņins un es. Tagad mums Baltijas līgā ir atlikusi vēl viena spēle – 2. jūlijā ar RK "Šiauliai". Savukārt 11. jūnijā piedalīsimies pludmales regbija turnīrā Zeļenogradskā, kas atrodas Kaļiņingradas apgabalā.

"Baltic Old Boys" projekta idejiskais autors Svajūns Mikalčus:
– Spēlējam jau otro gadu. Prieks, ka "Baltijas veco zēnu" projekts sekmīgi attīstās. Mums pieslēdzas arvien jauni un labi spēlētāji. Šodien, piemēram, bija pulcējušies 28 regbisti no Lietuvas un Latvijas. Viens spēlētājs atlidoja mums palīgā pat no Norvēģijas. Tā kā mūsu kopīgajam lolojumam ir perspektīva!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!