Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Aizvadītās nedēļas nogalē uz savu, jau 20. pēc skaita, pulcējās Latvijas Mobilā telefona (LMT) regbija kluba "Eži" jaunieši, spēlētāji, veterāni un oficiālās personas.

"Šis man ir pirmais gads "Ežu" prezidenta lomā," savā svētku uzrunā uzsvēra LMT RK "Ežu" prezidents Juris Ivanovs. "Sveicot visus 20. jubilejā, gribu atzīmēt šī fakta nopietnību. Jau 20 gadus jauni puikas norūdās regbijā, kļūstot par īstiem vīriem. Liels paldies kluba treneriem Dacei, Jurim un Mārtiņam straumēm, kā arī LMT par atbalstu 20 gadu garumā. Vēl es gribu uzsvērt, ka vecāki lai nebaidās vest savas atvases uz regbiju. Mums jaunatnes regbijā ir lieliski panākumi, savukārt pieaugošo komandai vēl jāpatrenējas, lai atkal būtu pirmie."

Ar sveicienu no LMT uzstājās Mobilā telefona pārstāvis Valdis Jalinskis. Savukārt 2014. gada centīgākie un labākie adataiņi saņēma dažādas balvas. U11 vecuma grupā to nopelnīja Everts Grotuss. U13 grupā Ingus Griņevičs, U15 grupā Indriķis Paiders, bet U17 grupā Oskars Daugavvanags. Par labāko debiju pieaugušo komandā tika apbalvots Mārtiņš Bokišs, savukārt aktīvākā "Eža" lauri pienācās Ingum Aivaram. Visbeidzot regbija 13 komandā balvas saņēma pirmā piezemējuma autors Renārs Beķeris un jaunākais vienības dalībnieks Arkādijs Smirnovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!