Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
No 18. līdz 25. jūlijam RFC "Livonia" jaunie regbisti un regbistes Jaunpiebalgas novada Melnbāržu Jaunatnes centrā otro gadu aizvadīja vasaras nometni, kuru kopumā apmeklēja ap 50 jauno regbija censoņu.

Fiziskā slodze bija ļoti nopietna – trīs reizes dienā jaunie sportisti veica piecu kilometru skrējienu. Bez regbija gudrībām notika arī pārgājieni, bija militāra nometne. Bet kā atslodze: biljards, novuss, galda teniss.

RFC "Livonia" prezidents Vigo Valdavs:
– No regbija lielvalsts Jaunzēlandes pie mūsu jaunatnes bija ieradies Latvijas regbija 7 izlases spēlētājs Dāvis Jansons, kurš vēl dažas nedēļas pavadīs Latvijā un palīdzēs mūsu klubam. Ievēroju to, ka viņš jaunajiem mācīja tieši to pašu, ko jau agrāk bija darījuši mūsu treneri. Tikai varbūt ar citiem vārdiem. Tas apliecina to, ka jauniešu treneri mūsu klubā strādā un māca regbiju pareizi. Nedēļa paskrēja vienā elpas vilcienā. Domāju, ka garlaicīgi nebija nevienam. Kopumā nometni apmeklēja apmēram 50 jauniešu vecumā no 9 līdz 18 gadiem. Progress bija acīmredzams. Kad laukumā pēc nometnes devās tie, kas bija trenējušies un viens puisis, kurš dažādu iemeslu dēļ nevarēja ierasties, starpība bija acīmredzama. Es esmu ļoti apmierināts ar sasniegtajiem rezultātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!