Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Nedēļas nogalē Jūrmalā notika Latvijas atklātais čempionāts U15 un U17 vecuma grupās.

U15 grupā startēja trīs vienības no Latvijas un viena komanda no Lietuvas, bet U17 grupā trīs vienības no Latvijas. Sacensības rīkoja LARKA, piedaloties Latvijas Regbija federācijai (LRF), Jūrmalas domei, "Ripo" picērijai un restorānam "Halipapa".

U15 vecuma grupā pirmo vietu izcīnīja Šauļu "Baltrex", aiz sevis atstājot "Eleju", "Mītavu" un RK "Jūrmala". Par labāko spēlētāju tika atzīts Elons Duboviks ("Baltrex"), bet par rezultatīvāko kļuva Kirils Stanulevičs ("Eleja").

U17 vecuma grupā pirmo vietu izcīnīja RK "Jūrmala". Tālākajās vietās ierindojās "Eleja" un "Mītava". Par labāko spēlētāju tika nosaukts Rihards Joksts (RK "Jūrmala"), bet par rezultatīvāko kļuva Rafaels Kunotis ("Eleja").

Latvijas Regbija federācijas valdes loceklis, Pludmales regbija komisijas vadītājs Pēteris Šņitņikovs:
– Prieks, ka U15 vecuma grupā piedalījās arī viena lietuviešu komanda – Šauļu "Baltrex". Turnīrs, neraugoties uz sliktajiem laika apstākļiem, notika labā sportiskā noskaņojumā. Pats galvenais – neviens neguva nopietnas traumas un finišēja sveiki un veseli. Visvairāk man patika spēle U15 vecuma grupā starp "Eleju" un "Baltrex". Lietuvieši gan bija pārāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!