Foto: Jeļizaveta Iļjina
Latvijas regbija čempionāta līderi "Stats/Ķekava" sestdien, 23. septembrī, Upesciemā pirmā četrinieka turnīra spēlē ar 42:15 pārspēja RK "Jūrmala", pietuvojoties čempionu titulam.

"Miesnieki" mačā izcīnīja maksimāli iespējamos piecus punktus un ar šo panākumu nostiprinājušies kopvērtējuma vadībā (24 punkti piecās spēlēs). Tagad "Stats/ Ķekava" jāgaida, kā tuvākās spēles aizvadīs sīvākie konkurenti "Garkalne/Livonia", bet abu galveno favorītu savstarpējais duelis ieplānots 7. oktobrī.

""Miesnieki" šobrīd ir spēcīgāki. Esmu apmierināts ar savu spēlētāju centību. Esmu priecīgs par jaunajiem. Varu izcelt Reini Salenieku un cīņas pussarga pozīcijā debitējušo Artūru Baranovski. Komandas pieredzējušie spēlētāji arī atzinīgi novērtē jaunāko spēli. Nākamgad komanda noteikti būs stiprāka," saka "Jūrmala" galvenais treneris Svajūns Mikaļčus.

"Izdarījām sešus piezemējumus un pēc visiem iesitām arī realizāacijas. Svarīgākais mums bija atpūtināt un pasaudzēt vairākus spēlētājus pirms spēlēm Baltijā. Pārāk labi nenospēlējām. Vēl kādas piecas reizes nogādājām bumbu ieskaites laukumā, bet dažādu iemeslu dēļ piezemējumus neskaitīja. Slikti izmantojām situācijas. Ļoti labi autu izspēlēs darbojās Einārs Maskalāns, aizsardzībā Leno Bramanis un Māris Robežnieks," pēc panākuma teica "Stats/Ķekava" galvenais treneris Uldis Bautris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!