Foto: Zigismunds Zālmanis
Sestdien, 17. decembrī, Priedes krogā Brīvdabas muzejā notika RFC "Livonia" komandu medaļu pasniegšanas ceremonija, kurā tika apbalvoti čempioni un godalgoto vietu ieguvēji.

Ar zelta medaļām tika apbalvota U18 meiteņu komanda "Livonia/Melnās panteras". Savukārt "Livonia/Pērkona vīri" tika gratulēti ar bronzas godalgām par trešo vietu Latvijas meistarsacīkšu pirmajā līgā.

Zelta medaļas pienācās vēl divām vīriešu komandām – Latvijas čempioniem "Duty Free Baltics/Livonia" regbijā 7 un "Garkalne/Livonia" regbijā 15.

Pēc apbalvošanas tās dalībnieki, ēdot gardo kūku, dalījās iespaidos par aizvadīto sezonu un ieskicēja nākotnes plānus. Toties 2016. gada sezona tagad jau oficiāli pieder vēsturei.

RFC "Livonia" vadītājs Jānis Zuments:
– Uzskatu, ka mūsu klubam sezona bija ļoti veiksmīga. Redzam kā aug produktīva un cerīga maiņa. Daudzās kluba programmas ir devušas pirmos augļus. Šogad īpašs prieks par to, ka čempionu titulu izcīnījām bez leģionāriem – pašu spēkiem. Milzīgs ir gandarījums par meitenēm, kas simtprocentīgi izaugušas "Livonia" sistēmā. Bet, nav laika gulēt uz lauriem, jo nākamgad mūs sagaida jauns un nebūt ne viegls darba cēliens. Šobrīd varu teikt lielu paldies spēlētājiem, treneriem, atbalstītājiem un sadarbības partneriem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!