Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Ceturtdien, 24. septembrī, Rīgas Futbola skolas stadionā notika Latvijas regbija meistarsacīkšu otrā apļa kārtējā spēle starp "LMT/Eži" un "Jūrmala/LLU" komandām, pārliecinošu uzvaru ar 45:0 (27:0) izcīnot "Ežiem".

"LMT/Eži" treneris Juris Straume:

- Ir grūti noskaņoties spēlēt pret sāncensi, kurš ir it kā nosacīti vājāks. Tāpēc, kad iesākām ar jaunākajiem spēlētājiem, bija daudz kļūdu un nemaz tik viegli uzvara nenāca. Tomēr jaunie rezultātu "uztaisīja", kad nāca laukumā vecie, atlika tik vien, kā nosargāt pārsvaru. Beigu beigās sanāca laba treniņspēle, tikai žēl, ka viens no mūsu spēlētājiem Raivo Andersons guva nopietnu savainojumu...

"Jūrmala/LLU" galvenais treneris Arvis Pilenieks:

- Šoreiz jau spēlējām nedaudz labāk, nekā iepriekšējā mačā. Punktus gan neguvām, taču vismaz mūsu rīcībā bija bumba. Varējām spēlēt ne tikai aizsardzībā, bet arī vērpām uzbrukumu kombinācijas. Mums vairākiem spēlētājiem sanāca debijas mačs.

Pēc šī panākuma "adataiņi" joprojām saglabā cerības uz otro vietu regulārajā čempionātā, lai 10. oktobrī Upesciemā mērotos spēkiem ar "Miesnieki/Ķekava" regbistiem par čempionu titulu. Tiesa, tad viņiem nepieciešama piecu punktu uzvara pār "Garkalne/Livonia". Pagaidām pirmo vietu pamatturnīrā jau ieguvušajai "Miesnieki/Ķekava" komandai ir 44 punkti (10 spēlēs). Tālāk seko "LMT/Eži" 29 (9), "Garkalne/Livonia" 24 (7), "TFS Bulduri" 22 (9), RK "Fēnikss" 9 (8) un "Jūrmala"/LLU 0 (7).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!