Trešdien, 15. jūnijā, Juglas stadionā notika viena Latvijas Regbija Virslīgas spēle starp "LMT/Eži" un "Garkalne/Livonia", kas bija pēdējā pirmajā aplī, līdzīgā un saspringtā cīņā ar 16:10 (3:7) uzvaru izcīnot livoniešiem.

"LMT/Eži" treneris Juris Straume: Puiši nospēlēja normāli. Pirmajā puslaikā Aldis Juris Ivanovs izdarīja piezemējumu, bet Mārtiņš Bokišs precīzi izpildīja realizācijas sitienu. Mača pirmo daļu noslēdzām savā labā ar 7:3. Otrajā puslaikā un mačā kopumā veiksmīgāki gan izrādījās sāncenši. Mēs vēl guvām tikai trīs punktus – precīzi soda sitienu sita Mareks Dravnieks. Laiks mūs nelutināja, taču abas komandas bija vienādos apstākļos. Vismaz bonusa punktu nopelnījām.

"Garkalne/Livonia" galvenais treneris Toms Zibolis: Lietū spēlēt bija grūti, taču puiši nospēlēja neslikti, ja ņem vērā to, ka liels darbs treniņos nesanāca, jo liela daļa spēlētāju startēja regbijā 7, un klasikā treniņu bija maz. Arī tagad būs pārejas periods uz regbiju 7. Ļoti labi nocīnījās mūsu aizsardzības līnija. Mūsu cīņas spēlētāji varēja raut pretinieku līniju. Esmu apmierināts ar otro puslaiku un disciplīnu.

Pēc pirmā apļa Virslīgas turnīra tabulā pirmie ar 14 punktiem ir "Garkalne/Livonia". Tālāk seko: "LMT/Eži" ar 12, "Miesnieki/Ķekava" ar 11, "Ovāls/Jūrmala" ar astoņiem un "Fēnikss" ar sešiem punktiem. Virslīgas otro apli ievadīs spēle starp "Fēniksu" un "Miesnieki/Ķekava", kas notiks 18. jūnijā Rūjienas stadionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!