Foto: Zigismunds Zālmanis
Latvijas čempionātā pludmales regbijā jeb regbijā-5 nedēļas nogalē uzvarēja Lietuvas vīru komanda Klaipēdas "Kovas" un "Selēna" dāmas. Tikmēr grupā 35+ labākie bija "Vecmiesnieki", kamēr grupā 50+ nepārspēta palika vienība "Kabany", informē Latvijas Regbija federācija.

Vīriem sacentās piecas komandas, kas aizvadīja viena apļa turnīru, lietuviešiem svinot uzvaras visos četros mačos. Vissīvākā cīņa viņiem bija pret komandu "Latvija", kas tika apspēlēta vien ar 9:8, kamēr "Jūrmalu"/"Halipapa" viņi uzvarēja ar 8:6, bet vienības "Livonia" un "Rīgas gailēni" ar identisku rezultātu 10:4.

Tieši apvienotā komanda "Latvija", kuras sastāvā bija tādi spēlētāji kā Janeks Taškāns, Leno Bramanis, Emīls Zerafims, Ingus Aivars, Pēteris Šņitņikovs un citi, izcīnīja sudrabu, kamēr "Jūrmala"/"Halipapa" tika pie bronzas medaļām, ceturtie sacensības noslēdza "Livonia" vīri, bet "Rīgas gailēni" palika bez uzvarām.

Dāmām trīs komandas aizvadīja divu apļu turnīru, visos četros mačos uzvarot "Selēnai" - rīdzinieces ar 11:4 un 10:4 uzvarēja "Livonia", bet ar 8:4 un 12:4 "Jūrmalu". Sudraba medaļas izcīnīja "Livonia", bet pie bronzas tika jūrmalnieces.

Grupā 35+ četru komandu sacensībā čempioni "Vecmiesnieki" ar 9:2 pārspēja "Ovālu", ar 8:0 vienību ar nosaukumu "РКИИГА100" bet ar 8:5 komandu "Klaipeda". Pie otrās vietas tika viesi no Klaipēdas pilsētas, kamēr bronzu izcīnīja "Ovāls".

Savukārt grupā 50+ sacentās divas komandas, "Kabany" regbistiem ar 8:4 un 9:5 pārspējot vienību "Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!