Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas čempionāta pirmajā posmā regbijā 7 sieviešu komandām, kas notika Rīgas Tehniskās koledžas stadionā, pārliecinošu uzvaru izcīnīja RK "Selena" meitenes, izšķirīgajā spēlē ar 20:7 pieveicot galvenās sāncenses LSPA.

"Selena" ieņēma pirmo vietu, turnīru noslēdzot ar četrām uzvarām četrās spēlēs. Otrajā vietā ar uzvaru un zaudējumu bilanci 3 – 1 ierindojās LSPA vienība. Trešās bija SK "Imanta" regbistes (2 – 2). Savukārt ceturto vietu izcīnīja RK "Miesnieki" (1 – 3), kas startēja tikai ar sešām spēlētājām, tomēr viņām svarīgākajā mačā ar 10:5 pārspēja RK "Jūrmala" (0 – 4).

Par turnīra rezultatīvākajām spēlētājām savu klubu sastāvos kļuva Liene Lēvalde (RK "Selena", 40 punkti), Madara Miķelsone (LSPA, 44 punkti; viņa kļuva arī par visa turnīra rezultatīvāko regbisti), Alise Mitkus (SK "Imanta", 15 punkti), Anete Sakalauska (RK "Miesnieki", 5 punkti) un Sandra Lihovida (RK "Jūrmala", 5 punkti).

Pavisam šī gada Latvijas čempionātā regbijā 7 sievietēm bija paredzēti četri posmi – divi pavasarī, divi rudenī. Tagad palikuši vairs tikai trīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!