Foto: Zigismunds Zālmanis
Par Latvijas regbija čempionāta bronzas ieguvējiem pirmo reizi sestdien Ogrē kļuva "Jūrmala", kas "mazajā finālā" aizraujošā cīņā ar 31:27 (11:7) pieveica "LMT/Eži".

Tādējādi "eži" tikai otro reizi kopš 2003. gada palika bez Latvijas čempionāta medaļām klasiskajā regbijā.

Visu spēles laiku "Jūrmala" bija labāka, bet "LMT/Eži" regbistiem allaž nācās dzīties pakaļ pretiniekiem. Jau spēles sākumā jūrmalnieki ar soda sitienu panāca 3:0 un ne uz mirkli vairs vadību neatdeva. Vēlāk pēc vēl viena soda sitiena un piezemējuma "Jūrmala" ieguva 11:0, bet līdz puslaika pārtraukumam "eži" ar piezemējumu un realizācijas sitienu saasināja cīņu (11:7).

Otrā puslaika sākumā "LMT/Eži" pēc vēl viena soda sitiena pietuvojās līdz 11:10, tomēr tad "apgriezienus" uzņēma "Jūrmala". Mazāk nekā 10 minūtes pirms beigām jūrmalnieki bija vadībā ar 26:13. "Eži" gan ātri ar piezemējumu un realizāciju vēlreiz pietuvojās līdz "viena uzbrukuma" starpībai (26:20). "Jūrmalas" piezemējums šķita atrisināja jautājumu par uzvarētāju mačā, bet "LMT/Eži" tīrā laika pēdējās sekundēs izdarīja piezemējumu un realizēja sitienu (31:27). Pēc bumbas ievadīšanas spēlē tehnisku kļūmi pieļāva "eži", tādējādi nespējot izmantot "pēdējās bumbas" iespēju, bet panākumu varēja svinēt "Jūrmala".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!