Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 7. maijā, Latvijas sieviešu pludmales regbija komanda aizvadīja otru starptautisko turnīru Spānijā, šoreiz Ibicā, un atkal pārliecinoši izcīnīja pirmo vietu.

Finālā Latvijas vienība ar 5:1 uzvarēja Spānijas komandu "Tehnidex", bet pusfinālā ar 7:2 "Maqianas". Pirms tam grupu turnīrā mūsu meitenes pieveica citas spāņu komandas: ar 6:0 "Bahia", ar 10:0 "Toro" un ar 9:0 "Ibiza".

Turnejā Baleāru salās Latvijas komanda pagājušajā nedēļā uzvarēja lielā turnīrā Maljorkā, bet tagad nedaudz mazākās sacensībās Ibicā.

Latvijas komandas delegācijas vadītājs Pēteris Šņitņikovs:

– Abi turnīri Spānijā atšķīrās. Maljorkā laukums bija platāks, bet Ibicā šaurāks un garāks, taču tas neradīja problēmas gūt uzvaru kopvērtējumā. Sacensībās piedalījās astoņas komandas no Spānijas, Beļģijas un Čehijas. Mums gan iznāca samērot spēkus tikai ar spānietēm. Turnīrs bija lieliski noorganizēts. Meitenēm bija prieks spēlēt. Tā bija lieliska iespēja sagatavoties Eiropas čempionātam, kas jūlijā risināsies Bosnijā un Hercegovinā. Katru dienu trenējāmies, jo laiks nebija pārāk karsts. Uz pārējo komandu fona mūsu regbistes izcēlās ar lielāku ātrumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!