Foto: EPA/LETA
ATP pasaules ranga jaunākajā sarakstā personisko rekordu pirmdien sasniedza Latvijas tenisists Ernests Gulbis, kurš ieņem 22.vietu.

Lai gan Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā Gulbis izstājās jau pirmajā kārtā, pēc "Australian Open" viņš rangā pakāpies par vienu pozīciju, sasniedzot jaunu personisko rekordu.

ATP pasaules rangā vēl no Latvijas tenisistiem Andis Juška ieņem 313.vietu, Kārlis Lejnieks – 369.vietu, Deniss Pavlovs – 564.vietu, Adrians Žguns – 663.vietu, bet Miķelis Lībietis – 1364.vietu.

ATP pasaules ranga pirmo vietu pārliecinoši saglabā Rafaels Nadals, kuram seko Rodžers Federers. Tikmēr izcilajam šveicietim pietuvojies "Australian Open" čempions Novāks Džokovičs, aiz kura rangā ir Robins Sēderlings, Endijs Marejs un Davids Ferrers. Vēl labāko desmitniekā ir Tomašs Berdihs, Endijs Rodiks, Fernando Verdasko un Jirgens Melcers.

Atgādinām, ka pirmdien jaunu personisko rekordu WTA psaules rangā sasniedza arī Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova, kura pakāpusies uz 36.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!