Foto: F64
Tā kā Vācijas tenisa izlasē šobrīd ir vairākas ļoti spēcīgas tenisistes, komandai bija ļoti svarīgi saglabāt vietu Federāciju kausa izcīņas Pasaules pirmajā grupā, pēc izšķirošās uzvaras pārspēlēs pret Latvijas komandu sacīja Mona Bartela.

Jau vēstīts, ka Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko sestdien ar rezultātu 4-6, 3-6 piekāpās Bartelai, un Latvijas izlase duelī līdz trim uzvarām zaudēja Vācijai, zaudēja izredzes iekļūt Pasaules pirmajā grupā.

Sākotnēji bija paredzēts, ka mačā pret Ostapenko spēlēs Jūlija Gērgesa, tomēr neilgi pirms spēles Vācijas izlase informēja, ka maču aizvadīs Bartela.

"Es domāju, Jūlijai vakar bija smaga spēle, tāpēc tika pieņemts šāds lēmums. Taču īstais iemesls ir jājautā viņai," preses konferencē teica Bartela. "Esmu priecīga, ka bija iespēja spēlēt. Šis ir citādāks turnīrs, tāpēc ir jāpielāgojas dažādām situācijām. Es teicu, ka būšu gatava spēlēt, ja būs vajadzība. Biju priecīga pievienoties komandai pēc Angelikas Kerberes atteikuma un palīdzēt savai komandai."

"Mačā pret Ostapenko es visu spēli labi servēju, līdzīgās situācijās nospēlēju labi, un ar katru nākamo izspēli laukumā jutos arvien labāk. Palikt pasaules pirmajā grupā mums bija ļoti svarīgi, jo komandā ir spēcīgas spēlētājas," teica Bartela.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!