Latvijas jaunā tenisiste Kamila Bartona ceturtdien astotdaļfinālā izstājās no "French Open" junioru vienspēļu turnīra, toties turpināja cīņu dubultspēlēs, kur tenisiste sasniegusi ceturtdaļfinālu kārtu.

Jau vēstīts, ka Bartone astotdaļfināla maču pret amerikānieti Emmu Navarro sāka trešdien, taču pie rezultāta 4-6, 2-3 spēle laika apstākļu dēļ tika pārtraukta. Ceturtdien spēle tika pabeigta, un latviete zaudēja ar 4-6, 4-6.

Ceturtdien Bartone spēli atsāka ar pretinieces serves geima uzvarēšanu, tomēr mačam veiksmīgs turpinājums nesekoja. Navarro ātri atguva pārsvaru un spēli noveda līdz uzvarai.

Bartonei šis bija trešais 'Grand Slam" junioru turnīrs karjerā. Pērn ASV atklātajā čempionātā viņa izstājās otrajā kārtā, bet "Australian Open" aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam.

Savukārt vēlāk ceturtdienas gaitā Bartone ar Krievijas tenisisti Oksanu Seļehmetevu dubultspēļu turnīra spēlē ar 6-4, 6-3 pievaica Amerikas tenisistes Savannu Broudusu un Ebigeilu Forbsu. Tādējādi Bartone ar Seļehmetevu sasniegusi šī turnīra ceturtdaļfinālu.

Atgādinām, ka pieaugušo konkurencē vienspēlēs no "French Open" ir izstājušies visi trīs Latvijas pārstāvji - Ernests Gulbis, Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova.

"French Open" sieviešu dubultspēlēs cīņas Ostapenko apstājās tieši ceturtdaļfināla kārtā. Latvijas tenisiste un viņas dubultspēļu partnere ukrainiete Ludmila Kičenoka ar rezultātu 5-7, 2-6 piekāpās ar sesto numuru izsētajām beļģietei Elisei Mertensai un baltkrievietei Arinai Sabaļenkai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!