Foto: F64
Latvijas jaunie tenisisti Kamilla Bartone un Kārlis Ozoliņš otrdien ar saviem partneriem pārvarēja Austrālijas atklātā čempionāta junioru dubultspēļu turnīra otro kārtu.

Ozoliņa un poļa Mikolaja Lorensa duets, kas turnīrā izlikts ar sesto numuru, otrās kārtas cīņā ar 6-4, 6-7 (5:7), 10:7 pieveica austrāliešus Keisiju Hulu un Kūperu Vaitu.

Trešdien viņu pretinieki ceturtdaļfinālā būs Francijas sportisti Arturs Kazo un Arolds Majo, kuri turnīrā izlikti ar pirmo numuru.

Pirmās kārtas spēlē Latvijas/Polijas pāris ar 6-4, 7-6 (8:6) pārspēja austrieti Lukasu Nīmaieru un nīderlandieti Štijnu Pelu.

Vienspēļu turnīrā Ozoliņš, kuram sacensībās piešķirts 12. numurs, iekļuvis trešajā kārtā, kur trešdien tiksies ar Leonardo Rīdi no Šveices, kuram sacensībās ir sestais numurs.

Savukārt junioru dubultspēļu turnīra otrajā kārtā ar pirmo numuru izliktās Kamilla Bartone un Linda Fruhvirtova no Čehijas ar 6-7 (4:7), 7-6 (7:1), 10:8 apspēlēja čehietes Kristīnu Lavičkovu un Darju Vidmanovu.

Trešdien ceturtdaļfinālā turnīra galvenās favorītes gaida cīņa ar sacensību sesto pāri čehieti Lindu Noskovu un krievieti Oksanu Seļehmetjevu.

Pirmajā kārtā Latvijas/Čehijas duets ar 6-4, 3-6, 10:6 pieveica krievieti Eriku Andrejevu un britu tenisisti Amarni Benksu.

Iepriekš Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja pārī ar vācieti Martu Gutu dubultspēlē zaudēja pirmajā kārtā.

Vienspēļu turnīra pirmo kārtu nepārvarēja nedz Semeņistaja, nedz Bartone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!