Foto: AFP/Scanpix
Latvijas labākajam tenisistam Ernestam Gulbim ir reālas izredzes uzvarēt Francijas atklātajā čempionātā, uzskata vadošie pasaules bukmeikeri.

Gulbja izredzes uz uzvaru turnīrā "Triobet" skatījumā pēc koeficienta tiek novērtētas kā 50, kas ir septītais labākais rādītājs.

Tikmēr par turnīra galveno favorītu tiek uzskatīts spānis Rafaels Nadals, kura koeficients uzvarai Francijas atklātajā čempionātā ir 1,68, bet serba Novāka Džokoviča - 2,75.

Kā trešo reālāko kandidātu uz uzvaru "Triobet" prognozē šveicieti Rodžeru Federeru (koeficients 20), kuram seko argentīnietis Huans Martins del Potro, brits Endijs Marejs, spānis Dāvids Ferers un Gulbis.

Līdzīgi augstu Gulbja izredzes uz triumfu turnīrā vērtē arī "Bwin" bukmeikeri, iedalot viņam koeficientu 51, kas ir dalīts 6.-8.labākais koeficients, kamēr "William Hill" latvietim atvēl dalītu 5.-6.labāko koeficientu - 25:1.

Sezonas otrais "Grand Slam" turnīrs notiks no 21.maija līdz 9.jūnijam. Pamatturnīra izloze paredzēta piektdien.

Kā ziņots, Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā ieņem 39.vietu, labāko 40 tenisistu vidū šonedēļ ielaužoties pirmo reizi kopš 2011.gada aprīļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!