Foto: DELFI.lt
Portāla "Delfi" Lietuvas nodaļa arī šogad rīkos Baltijā lielāko amatieru turnīru tenisā, kurā piedalīsies vairāk nekā 200 tenisistu. Turnīrs Viļņā notiks jau astoto gadu pēc kārtas.

Šogad Baltijas un citu valstu amatieru tenisisti Viļņā pulcēsies 23. un 24. februārī. Spēles risināsies "SEB Arena" tenisa kortos.

Turnīrā labākie tiks noskaidroti vīriešu, sieviešu un jauktajās grupās kopā astoņās kategorijās. Pagājušajā gadā turnīrā piedalījās vairāk nekā 200 tenisistu, bet šogad skaits varētu būt krietni lielāks. Turnīrā tradicionāli piedalās arī sabiedrībā pazīstamas personas – žurnālisti, mūziķi, politiķi.

""Delfi" tenisa turnīrs ir lielisks šovs un svētki visiem Lietuvas tenisa mīļotājiem. Šogad izdomājām, ka iespēju spēlēt jāpiedāvā arī ārpus Lietuvas robežām un piedāvājām Baltijas tenisistiem sacensties ar labākajiem Lietuvas tenisistiem. Ceram, ka starprautiskā līmenī šis turnīrs būs vēl intriģējošāks un dos daudz pozitīvu emociju visiem dalībniekiem," saka "Delfi" Lietuvas nodaļas marketinga vadītājs Irmants Matilions.

Vairāk par tenisa turnīru var lasīt mājaslapā http://tenisoturnyrai.com/. Informācija par dalību un nosacījumiem atrodama ŠEIT - http://tenisoturnyrai.com/wp-content/uploads/2019/02/Delfi_English.pdf

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!