Foto: AFP/Scanpix

ATP ranga līderis Novāks Džokovičs atzinies, ka arī viņam reiz piedāvāts kukulis par apzinātu zaudēšanu turnīrā Sanktpēterburgā, vēsta ārzemju mediji.

2007. gadā ar Džokoviču caur viņa komandas cilvēkiem sazinājās un piedāvāja 200 tūkstošus dolāru par zaudējumu pirmajā kārtā turnīrā Sanktpēterburgā, kurā serbu tenisists vēlāk nemaz nepiedalījās, raksta britu izdevums "The Guardian".

"Mani neuzrunāja tieši, bet caur cilvēkiem, kuri tolaik ar mani strādāja, kuri bija manā komandā," stāsta Džokovičs. "Protams, mēs to uzreiz noraidījām."

"Tajā laikā diemžēl bija runas un baumas, ka tādas lietas notiek. Pēdējo sešu septiņu gadu laikā neko līdzīgu neesmu dzirdējis. Personiski ar mani neviens tieši nav sazinājies, tāpēc man par šo jautājumu nav komentāru," norāda Džokovičs.

Kā ziņojām, pirmdien britu raidsabiedrība BBC un portāls "BuzzFeed" nāca klajā ar šokējošu informāciju, ka spēļu rezultātu sarunāšanā pēdējo 10 gadu laikā ir bijuši iesaistīti vairāki vadošie pasaules tenisisti, ieskaitot "Grand Slam" turnīru uzvarētāju, turklāt astoņi no aizdomās turamajiem piedalās šāgada "Australian Open", kas ir sācies Melburnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!