Foto: AFP/Scanpix
ASV atklātā tenisa čempionāta pusfinālā astoto reizi pēc kārtas ceturtdien iekļuva Rodžers Federers, kuram tagad cīņā par vietu finālā būs jātiekas ar pasaules pirmo raketi Novāku Džokoviču.

Ceturtdaļfināla spēlē, kuru ik pa laikam pārtrauca lietus, Federers trīs setos ar 6-4, 6-3, 6-3 pārspēja Žo Vilfrīdu Congu

Savukārt Džokovičs ceturtdaļfinālā sākumā bija spiests panervozēt, bet vēlāk pretinieks, viņa tautietis Jarko Tipsarevičs kājas traumas dēļ izstājās. Tipsarevičs no cīņas atteicās ceturtajā setā, kad Džokovičs bija vadībā ar 7-6 (2:7), 6-7 (3:7), 6-0, 3-0.

Jau ziņots, ka ceturtdien sev vietu pusfinālā nodrošināja arī Rafaels Nadals un Endijs Marejs, kuri savā starpā tagad tiksies spēlē par vietu finālā.

Tikmēr arī sieviešu vienspēļu turnīrā noskaidrotas pusfināla dalībnieces.

Pasaules ranga līdere Karoline Vozņacki ar 6-1, 7-6 (7:5) pārspēja Andrea Petkoviču un tagad tiksies ar Serēnu Viljamsu, kura ar 7-5, 6-2 uzvarēja Anastasiju Pavļučenkovu. Tikmēr otrā pāri pusfinālā spēlēs Samanta Stosura un Angelika Kerbere. Stosura ceturtdaļfinālā ar 6-2, 6-3 uzvarēja turnīra otro numuru Veru Zvonarevu, bet Kerbere ar 6-4, 4-6, 6-3 pieveica Flaviu Penetu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!