Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis svētdien publicētajā ATP pasaules ranga jaunākajā sarakstā zaudējis 13 pozīcijas un ieņem 74 vietu.

Vēl no pārējiem latviešu sportistiem Andis Juška saglabājis 531.pozīciju, Deniss Pavlovs zaudējis vienu vietu un atrodas 664.pozīcijā, bet Kārlis Lejnieks, kurš izlēmis noslēgt karjeru, šobdrīt ir 712.vietā. Tikmēr Mārtiņš Podžus ir 1731.pozīcijā, bet Artūrs Kazijevs ieņem 1794.vietu.

Savukārt ATP ranga pirmajā vietā joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, kuram seko spānis Rafaels Nadals un šveicietis Rodžers Federers skots Endijs Marejs un vēl viens spānis Davids Ferrers.

Sieviešu tenisa WTA rangā Latvijas labākā tenisite Anastasija Sevastova pakāpusies par vienu vietu un ieņem 96.vietu. Tāpat arī Diāna Marcinkeviča pakāpusies par vienu pozīciju un ir 361., bet Līga Dekmeijere zaudējusi 20 pozīcijas un atrodas 689.vietā, bet Lina Lileikite ir atguvusi vienu vietu un ierindojas 974.vietā.

WTA ranga līdere joprojām ir Karolīne Vozņacki, kurai seko Petra Kvitova,Viktorija Azarenka, Marija Šarapova, Na Li un Samanta Stosura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!