Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc zaudējuma Indianvelsas "Masters Series" turnīra astotdaļfinālā bijušajam pasaules ranga līderim Rafaelam Nadalam atzina, ka aizvadītajā mačā bija agresīvāks par pretinieku.

Jau ziņots, ka divu stundu un 33 minūšu ilgā cīņā Gulbis Nadalam zaudēja ar 6-4, 4-6, 5-7, pārtraucot februārī iesākto 13 uzvaru sēriju.

"Es biju agresīvāks un es uzbruku daudz biežāk nekā viņš," Gulbja sacītais citēts turnīra oficiālajā mājaslapā internetā. "Tomēr Nadals, kā vienmēr, spēlēja neticami labi pie svarīgiem punktiem. Ir ļoti grūti uzvarēt šo spēlētāju."

Gulbis par Indianvelsas turnīra kvalifikācijas pārvarēšanu un ceturtās kārtas sasniegšanu nopelnījis 106 ATP ranga punktus, kas nākamajā nedēļā ļaus viņam uzlabot pozīcijas rangā.

Atgādinām, ka Indianvelsas turnīra pamatsacensību pirmajā kārtā Gulbispieveica spāni Felisiano Lopesu, tad otrajā kārtā sagrāva pasaules ranga devīto numuru Janko Tipsareviču, bet trešajā kārtā nervozā cīņā pieveicaarī ranga 20.numuru Andreasu Sepi.

Nadals turnīra ceturtdaļfinālā spēkosies ar vienu no saviem sīvākajiem pretiniekiem Rodžeru Federeru.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!