Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis bija apmierināts ar savu sniegumu Delrejbīčas ATP sērijas turnīra ceturtdaļfināla spēlē pret Spānijas sportistu Danielu Munosu de la Navu.

Atgādinām, ka piektdien Gulbis ar 6-1, 6-4 ceturtdaļfinālā pārspēja de la Navu, un iekļuva pusfinālā, kur viņam būs jātiekas ar vācieti Tomiju Hāsu, kurš turnīrā izlikts ar otro numuru.

"Viss bija vairāk vai mazāk labi un nebija nekas tāds, kas man šodienas mačā nepatika," Gulbja sacītais citēts portālā "theglobeandmail.com". "Uzvara man nāca diezgan viegli, jo mans pretinieks šodien nevarēja pierast pie spēles ātruma."

Gulbis ATP rangā ir 109.pozīcijā, bet jaunnedēļ viņš atgriezīsies ranga pirmajā simtniekā. Savukārt Hāss rangā ir 19.pozīcijā. Gulbis ar vācieti kortā ticies ir divas reizes, un izcīnījis vienu uzvaru, kā arī piedzīvojis vienu zaudējumu.

Delrejbīčas turnīra pusfināla spēle starp Gulbi un Hāsu notiks sestdien, ap plkst. 22:00 pēc Latvijas laika.

Par kvalifikācijas pārvarēšanu un iekļūšanu pusfinālā Gulbis jau ir ieguvis 102 ranga punktus. Delrejbīčas turnīrs Gulbim ir viens no ērtākajiem līdzšinējā karjerā. 2010.gadā viņš šeit izcīnīja pirmo ATP turnīru titulu, bet pērn aizcīnījās arī līdz ceturtdaļfinālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!