Foto: AFP/Scanpix
Latvijas spēcīgākais tenisists Ernests Gulbis par divām pozīcijām uzlabojis savu situāciju jaunākajā ATP rangā, pakāpjoties uz 53.vietu, bet Anastasija Sevastova ir saglabājusi 67.pozīciju.

ATP rangā kāpums arī Denisam Pavlovam, par četrām pozīcijām uz 516.vietu, un Miķelim Lībietim, kurš pacēlies deviņas vietas augstāk uz 1460.pozīciju. Kārlis Lejnieks un Andis Juška ir saglabājuši savas pozīcijas, attiecīgi 435. un 526.vietu, savukārt Adrians Žguns un Artūrs Kazijevs noslīdējuši attiecīgi par divām un 11 pozīcijām zemāk, ieņemot 765. un 1775.vietu.

ATP ranga līderu galā nekādu izmaiņu līdz 15.vietai, uz kuru ir pacēlies krievs Mihails Južnijs, kurš iepriekšējās nedēļas sarakstā atradās pozīciju zemāk. Pirmo vietu saglabā serbs Novāks Džokovičs, otrais ir spānis Rafaels Nadals, trešais - šveicietis Rodžers Federers.

WTA sieviešu ranga tabulā Latvijas pārstāve Anastasija Sevastova ir saglabājusi savu 67. vietu, arī Līga Dekmeijere (649.) un Līna Likeikite (970.), toties Diānai Marcinkēvičai izdevies pakāpties par trim pozīcijām uz 411.vietu.

WTA ranga galvgalī pirmajā trijniekā bez izmaiņām - Karolīna Vozņacki, Vera Zvonarjova un Kima Klijstersa saglabā līderu godu, bet uz ceturto no septītās vietas pacēlusies Marija Šarapova, no ceturtās uz piekto noslīdējusi Viktorija Azaernka, uz septīto no piektās - ķīniete Li Na.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!