Foto: AFP/Scanpix
Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc uzvaras Losandželosas ATP turnīrā uzsvēra, ka šis panākums ļaus viņam atgūt pārliecību.

Jau ziņots, ka Losandželosas turnīra finālā Gulbis ar 5-7, 6-4, 6-4 pieveica galveno favorītu, pasaules ranga devīto raketi amerikāni Mārdiju Fišu un otro reizi karjerā uzvarēja ATP sērijas turnīrā.

"Man šis panākums daudz nozīmē. Man tas ir otrais tituls karjerā un tas palīdzēs man atgūt pārliecību. Tas ir svarīgākais," uzskata Gulbis, kurš pēdējā laikā bija neveiksmīgi spēlējis augstākā līmeņa turnīros un pasaules rangā bija noslīdējis līdz 84.vietai. "Es biju zaudējis pārliecību par saviem spēkiem, ka spēju cīnīties ar labākajiem. Es zinu, ka to varu, bet, kad atkal spēlēju slikti, nodomāju, ka nekad viņus nepanākšu."

Tikmēr Fišs atzina, ka Gulbis turnīrā bijis nedaudz "svaigāks", kas arī devis nelielu priekšrocību Gulbim. "Pēdējā pusotrā mēnesī aizvadīju daudz mačus, tāpēc viņš bija nedaudz svaigāks. Bet visu cieņu viņam. Viņš nospēlēja labi tajos brīžos, kad vajadzēja."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!