Foto: AFP/Scanpix
Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangu tabulā zaudējis, bet Anastasija Sevastova WTA rangā atguvusi vienu pozīciju - Gulbis ir noslīdējis uz 52.vietu, bet Sevastova pacēlusies uz 107.pozīciju.

Izņemot Gulbi, Miķeli Lībieti un Arturu Kazijevu, pārējie Latvijas tenisisti uzlabojuši savu situāciju ATP rangā. Andis Juška pakāpies par divām (523.vieta), Kārlis Lejnieks (524.vieta) un Deniss Pavlovs (537.vieta) – par septiņām pozīcijām. Lībietis noslīdējis par divām vietām (1487.), bet Arturs Kazijevs – par 12.vietām (1813.).

Pirmās un otrās raketes godu ir saglabājuši Novāks Džokovičs un Rafaels Nadals, uz trešo vietu pakāpies Endisj Marejs, samainoties vietām ar Rodžeru Federeru. Uz astoto vietu pacēlies Mārdijs Fišs, uz devīto atbīdot Žo-Vilfrīdu Congu.

WTA sieviešu tenisa rangā Anastasija Sevastova no 108.vietas pacēlusies uz 107.pozīciju, par vienu vietu uz 972.pozīciju pakāpusies arī Līna Lileikite, bet Diāna Marcinkēviča saglabājusi 353.vietu. Līga Dekimeijere ir zaudējusi 57.pozīcijas (685.vieta).

Vadošo sportistu rangā līdz astotajai pozīcijai bez izmaiņām, pirmā joprojām ir Karolīna Vozņacki. TOP10 ir iekļuvusi francūziete Meriona Bartoli, uz 10.pozīciju nobīdot vācieti Andreu Petkeviņo un no labāko desmitnieka izslēdzot Kimu Klijstersu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!