Foto: AP/Scanpix
Bijušais pasaules tenisa ranga labākā desmitnieka spēlētājs Gaels Monfiss pirms trešdien paredzētās spēles pret Ernestu Gulbi pauda viedokli, ka viņa pretiniekam nebūs nekādas priekšrocības un latvietim būs grūti viņu pieveikt, vēsta ārvalstu masu mediji.

Kā zināms, trešdien Francijas atklātā tenisa čempionāta otrās kārtas mačā Gulbis centrālajā kortā tiksies ar mājinieku publikas mīluli Monfisu, kurš pēc smagas traumas izārstēšanas atguvis labu fizisko formu.

Monfiss pirmajā kārtā smagā piecu setu cīņā pieveica čehu Tomašu Berdihu, bet Gulbis relatīvi viegli pārvarēja pirmo kārtu.

"Dīvaini, bet šeit ir kāda maģija. Šeit es jūtos tik labi, varu pārspēt pats sevi un spēlēt tā, kā pats nespēju iedomāties," pēc smagās uzvaras pār Berdihu teica francūzis, kurš pasaules rangā šobrīd ieņem 81.vietu.

Runājot par gaidāmo pretinieku Gulbi, Monfiss neslēpa, ka pretinieks ir nopietns un pietiekami stiprs, taču, "ja vēlies paveikt lielus darbus, nekad nav viegli".

"Ernests būs labā fiziskā formā, tāpēc viss būs atkarīgs no manis un būs jāparāda viņam, ka, lai gan aizvadīju smagu spēli, esmu atkopies un mani nevar tik viegli uzvarēt," pārliecināts ir Monfiss. "Viņam nebūs nekādu priekšrocību. Viņš var nospēlēt traki, taču jāatrod "caurumi" arī viņa sniegumā. Savādāk jāpaļaujas uz veiksmi un jāspēlē, kā vien varu."

Gulbja un Monfisa spēle trešdien risināsies "Roland Garros" kompleksa centrālajā kortā. Mača sākums ap pulksten 16.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!