Foto: F64

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova (WTA 11.) otrdien uzsāk dalību Jūrmalas WTA “International” turnīrā, pirmās kārtas spēlē ar 6-2, 6-1 sagraujot Varvaru Fļinku (WTA 128.) no Krievijas.

Liepājniece jau no paša spēles sākuma sagrāba tās iniciatīvu. Sevastova lauza pretinieces servi, bet tad uzvarēja arī savas serves geimu. Lai gan trešais spēles geims tika zaudēts diezgan ātri, Latvijas pārstāve bez lielām problēmām aizspēlējās līdz 5-2, bet pēc tam uzvarēja pirmo setu.

Arīdzan otrais geims tika uzsākts pēc līdzīga scenārija, bet šoreiz Latvijas tenisiste gan piespieda Fļinkai krietni pacīnīties par uzvaru trešajā geimā. 22 gadus vecajai Krievijas tenisistei gan padevās, iespējams, spēles labākais geims, panākot 1-2.

Tomēr tā bija viņas pēdējā uzvara kādā no geimiem šajā spēlē. Tādējādi Anastasija Sevastova nieka 56 minūtēs tika galā ar savu pretinieci.

Sevastova otrajā kārtā spēlēs pret Slovēnijas tenisisti Dalilu Jakupoviču, kura reitingā atrodama 147. vietā. Viņa pirmajā kārtā ar 6-3, 7-6 (7:5) pārspēja Rumānijas pārstāvi Anu Bogdanu, kura tieši pamatīgi nomocīja Sevastovu pirms nedēļas Bukarestē notikušajā turnīrā, beigās gan piekāpjoties Latvijas tenisistei triju stundu ilgā maratonmačā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kurā var uzzināt detalizētāku mača notikumu gaitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!