Foto: LETA

Ja Jeļenai Ostapenko un Ernestam Gulbim "aizies" spēle, tad Vimbldonas čempionātā viņi var būt bīstami jebkuram pretiniekam. Savukārt Anastasija Sevastova ir tik stabila, ka šobrīd var cīnīties ar jebkuru, pirms prestižā Vimbldonas čempionāta portālam "Delfi" sacīja bijušais Latvijas tenisists, tagad treneris Andis Juška.

Juška savulaik bija Latvijas sieviešu tenisa komandas kapteinis Federāciju kausā, kādu laiku arī trenēja Ostapenko, bet šobrīd trenē talantīgo ASV tenisisti, 17 gadus veco Amandu Aņisimovu, kura šogad "French Open" iekļuva pusfinālā un "Australian Open" pārvarēja trīs kārtas.

Visi trīs Latvijas tenisisti savas pirmās spēles Vimbldonas čempionātā aizvadīs jau sacensību pirmajā dienā pirmdien, 1. jūlijā. Portāls "Delfi" teksta tiešraidē informēs par notikumiem VImbldonas kortos un Latvijas tenisistu sekmēm.

Gulbis, kurš šobrīd pasaules rangā ieņem 90. vietu, pirmajā kārtā tiksies ar argentīnieti Leonardo Maijeru (ranga 56. vieta). Juška uzskata, ka Gulbim ir svarīgi gūt uzvaru šajā spēlē, jo šogad latvietim nav daudz panākumu un tas nedod sportistam pārliecību.

"Esmu redzējis Gulbi, pirms trīs dienām uz viena laukuma trenējāmies kopā ar viņu un Gulbja treneri Ginteru Bresniku. Brīnos, ka nav to rezultātu, bet tas ir tikai laika jautājums, kad viņš sāks 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!