Foto: Reuters/Scanpix/LETA

ASV atklātajā tenisa čempionātā noskaidroti pēdējie pusfinālisti — sieviešu vienspēlēs tā ir amerikāniete Medisona Kīza, vīriešiem — serbs Novāks Džokovičs un japānis Kei Nišikori.

Ar 21. numuru izsētais Nišikori tiesības spēlēt "US Open" ieguva smagā piecu setu cīņā, kurā ar 2-6, 6-4, 7-6 (7-5), 4-6, 6-4 pārspēja ar septīto numuru izsēto horvātu Maianu Čiliču.

Japānu tenisista pretinieks pusfinālā būs serbs Novāks Džokovičs, kurš apturēja sensacionāli startējošu austrālieti Džonu Milmenu. Kā ziņojām, Milmens ceturtdaļfinālā šokējoši izslēdza no turnīra šveicieti Rodžeru Federeru, tomēr mačā ar Džokoviču austrālietim nebija argumentu — serbs uzvarēja ar 6-3, 6-4, 6-4.

Šī ir otrā reize viņa karjerā, kad Džokovičs gada laikā otro reizi iekļūst "Grand Slam" turnīra pusfinālā. Kā zināms, serbs šogad uzvarēja Vimbldonā.

Par pēdējo pusfinālisti sieviešu vienspēlēs kļuva amerikāniete Medisona Kīza, kura pārliecinoši divos setos ar 6-4, 6-3 uzvarēja spānieti Karlu Suaresu Navarro. Viņa pusfinālā tiksies ar japānieti Naomi Osaku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!