Foto: AFP/Scanpix/LETA

Francijas atklātā tenisa čempionāta trešajā kārtā pasaules ranga astotais numurs Teilors Frics ar 2-6, 6-4, 6-3, 6-4 apspēlēja francūzi Arturu Rinderknehu, kurš bija pēdējais mājinieks šajā turnīrā. Mača noslēgumā Frics skatītājiem parādīja žestu, aicinot viņus apklust, un to viņi neaizmirsa.

Mačs noslēdzās ceturtdien vēlu vakarā, un izšķirošajos momentos Frics vērsās pie skatītājiem, pieliekot pirkstu pie lūpas, tādējādi viņus kušinot. "Tev jābūt drosmīgam, lai to darītu, jo francūži var to neaizmirst," teica spēles komentētājs "Eurosport" kanālā Berijs Kouens.

Līdzjutēji to patiešām atcerējās, kad Frics sniedza pēcspēles interviju kortā. Frics vēlreiz kušināja skatītājus, un viņi vēl pāris minūtes turpināja ūjināt.

"Skatītāji bija lieliski, un viņi mani uzmundrināja. Viņi mani atbalstīja lieliski, tāpēc es vēlējos uzvarēt. Paldies jums," ironizēja Frics.

Parasti pēc spēles tenisistiem tiek uzdoti trīs jautājumi, tomēr šoreiz skatītāju ūjināšanas dēļ Fricam vajadzēja atbildēt tikai uz vienu jautājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!