Foto: stock.xchng

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča pārī ar polieti Justinu Jegolku sestdien triumfēja Anglijas pilsētā Sanderlendā notikušā ITF 25 000 sērijas turnīra dubultspēļu sacensībās.

Finālmačā ar trešo numuru izliktais Latvijas un Polijas duets ar rezultātu 6-4, 2-6, 10:6 pieveica Martinu Kačioti un Anastasiju Grimaļsku no Itālijas, kuras bija izliktas ar ceturto numuru.

Par uzvaru turnīrā Marcinkeviča nopelnīja 50 WTA dubultspēļu ranga punktus, kas Latvijas tenisistei pēc divām nedēļām ļaus sasniegt jaunu ranga rekordvietu.

Kā ziņots, pirmā kārta Marcinkevičai/Jegolkai bija brīva, ceturtdaļfinālā viņas ar 2-6, 6-3, 10:7 pieveica čehietes Martinu Borečku un Petru Krejšovu, bet pusfināla mačā ar 6-3, 6-2 pieveica slovākietes Mihaelu Hončovu un Vivjenu Juhažovu.

Jau vēstīts, ka vienspēļu sacensībās Marcinkeviča, kura šobrīd WTA vienspēļu rangā ieņem 359.pozīciju, aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, kurā ar 5-7, 0-6 zaudēja ukrainietei Tetjanai Arefjevai, kura turnīrā izlikta ar septīto numuru, bet WTA rangā atrodas 271.vietā.

Par aizkļūšanu līdz ceturtdaļfinālam Marcinkeviča nopelnīja 14 punktus WTA vienspēļu rangā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!