Foto: Reuters/Scanpix/LETA

ASV atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālu pirmdien sasniedza viens no galvenajiem favorītiem Rafaels Nadals, kurš gan cīņā pret Marinu Čiliču atdeva vienu setu.

Pēc Novāka Džokoviča izstāšanās Nadals turnīrā ir palicis kā visaugstāk izsētais tenisists. Turnīra otrais numurs astotdaļfinālā nepilnu trīs stundu ilgā cīņā ar 6-3, 3-6, 6-1, 6-2 apturēja Čiliču, kurš izsēts ar 22. numuru.

Tagad ceļā uz ceturto "US Open" titulu nākamajā kārtā spānim būs jātiekas ar pārliecinošu sniegumu rādošo argentīnieti Djego Švarcmanu (20. numurs), kurš no sacensībām izslēdza sesto numuru Aleksandru Zverevu. 27 gadus vecais Švarcmans astotdaļfinālā atspēlējās pēc zaudēta pirmā seta un svinēja panākumu ar 3-6, 6-2, 6-4, 6-3.

Vīriešu vienspēlēs ceturtdaļfinālu sasniedza arī turnīra 13. numurs Gēls Monfiss un 24. numurs Mateo Beretīni. Monfiss nepilnā pusotrā stundā ar 6-1, 6-2, 6-2 sagrāva spāni Pavlo Anduharu, bet itālis Beretīni trīs setos ar 6-1, 6-4, 7-6 (8:6) sarūgtināja Krievijas tenisistu Andreju Rubļevu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!