Foto: Publicitātes foto

Tenisiste Jeļena Ostapenko gribētu, lai Anastasija Sevastova palīdz Latvijas izlasei Federāciju kausa pārspēlēs par vietu Pasaules pirmajā grupā, taču gaidāmajās spēlēs viņa centīsies sevi atkal parādīt kā komandas līderi, viņa stāstīja intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma".

Jau vēstīts, ka muguras savainojuma dēļ Sevastova nevarēs pārstāvēt Latvijas izlasi svarīgajā Federāciju kausa cīņā pret Vāciju

"Būtu forši, ja viņa būtu komandā un mums palīdzētu, jo iepriekš atmosfēra komandā bija ļoti laba. Tā man ir iespēja sevi atkal parādīt kā komandas pirmo numuru. Mēs spēlēsim pret vienām no labākajām tenisistēm pasaulē, tāpēc neesam favorīti šajā spēlē. Es centīšos laukumā izbaudīt spēli un parādīt savu labāko tenisu," stāstīja Ostapenko.

Ostapenko šobrīd WTA rangā ierindojas 29. pozīcijā, bet Vācijas izlases līdere ir Angelika Kerbere, kura rangā ir piektajā pozīcijā. Jūlija Gērgesa atrodama 17. pozīcijā, tāpat Vācijai talkā dosies Andrea Petkoviča, kura WTA rangā ir 71.pozīcijā, un Anna Lēna Grēnefelde, kura dubultspēļu reitingā ir 26.vietā.

"Man ir ļoti patīkami spēlēt savu līdzjutēju priekšā. Tās ir pavisam citādākas sajūtas un emocijas. Mēģināšu parādīt savu labāko tenisu un izbaudīt spēli. Spēlēt par Latviju ir liels gods. Man šķiet, ka es spēlēju labāk, kad pārstāvu Latviju, nevis tikai sevi," turpināja Ostapenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!