Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pēc veiksmīgā snieguma turnīros uz zāles seguma sākusi atgūt savu pārliecību, pēc Īstbrornas WTA "Premier" sērijas turnīra astotdaļfināla sasniegšanas sacīja latviete.

Ostapenko otrdien Īstbornā otrās kārtas mačā pārspēja pasaules devīto raketi Sloeinu Stīvensu no ASV. Trešdien viņa astotdaļfinālā spēkosies ar WTA ranga 52.numuru Jekaterinu Aleksandrovu no Krievijas.

"Aizvadītās piecas spēles man bijušas smagas, taču spēju izcīnīt četras uzvaras. Es jūtos ļoti labi. Sezonas sākumā man neklājās viegli pagājušajā gadā gūtās traumas dēļ. Man bija smagi, bet tagad es atgūstu formu un spēlēju labāk," pēc spēles intervijā uz korta teica Ostapenko, kuru citēta WTA mājaslapā. "Es atgūstu savu pārliecību. Zāles segums var tikai palīdzēt, jo uz tā ir grūtāk kustēties, tāpēc mani sitieni var tikai palīdzēt."

Otrdien Ostapenko Stīvensu uzvarēja ar rezultātu 1-6, 6-0, 6-3. "Pirmais sets bija sarežģīts, jo nespēju atrast ritmu. Pieļāvu daudz nepiespiestās kļūdas, bet otrajā un trešajā setā centos būt agresīvāka, es vairāk biju spēlē, vairāk koncentrējos un biju stabila. Agresīva spēle man dod rezultātus," skaidroja Ostapenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!