Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas vadošā tenisiste Jeļena Ostapenko bija priecīga par sīvi izcīnīto uzvaru "Australian Open" otrajā kārtā, jo izšķirošajos brīžos viņa spēja gūt svarīgus punktus.

Jau vēstīts, ka Ostapenko "Australian Open" otrajā kārtā ar rezultātu 6-3, 3-6, 6-4 pārspēja ķīnieti Jinjinu Duaņu. Trešajā kārtā sagaidāms Baltijas tenisa duelis, jo Ostapenko pretiniece būs igauniete Anete Kontaveita.

"Man nebija viegli, jo viņa arī izdarīja spēcīgu sitienus. Viņa spēlēja tiešām neticamu tenisu, un es priecājos, ka uzvarēju šo spēli," teica Ostapenko, kuras teiktais citēts turnīra mājaslapā. "Es trešajā setā biju vadībā ar 4-1, bet tad zaudēju trīs geimus pēc kārtas. Es turpināju cīnīties un priecājos, ka izcīnīju pēdējos punktus un uzvarēju."

Ostapenko pēc lieliskā 2017. gada izjūt, ka pretinieces mačiem pret viņu gatavojas daudz cītīgāk, tomēr viņu tas pārlieku nesatrauc.

Jelena #Ostapenko with an 🇦🇺 influence in her corner with experienced #WTA coach David Taylor.#AusOpen pic.twitter.com/ovp6dpQrFr

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 17, 2018


"Tas dod pārliecību, protams. No vienas puses visi pret mani gatavojas un vēlas mani uzvarēt. Šosezon ir nedaudz grūtāk, bet tik un tā esmu apmierināta ar savu sniegumu," sacīja Ostapenko.

Šajā sezonā Ostapenko uzsākusi sadarbību ar austrāliešu treneri Deividu Teiloru, un arī par viņu Latvijas sportiste izteicās atzinīgi.

"Ir lieliski. Viņš ir lielisks treneris, ļoti pieredzējis. Es domāju, ka mums izdodas sadarboties," viņa turpināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!