Foto: LETA

Latvijas tenisistei Jeļenai Ostapenko šajā neveiksmīgajā sezonā katra uzvara ļoti svarīga, jo tā var iegūt pārliecību par saviem spēkiem, pēc panākuma Toronto "Premier 5" sērijas turnīra pirmajā kārtā sacīja pati sportiste.

Jau vēstīts, ka Ostapenko pirmās kārtas spēlē ar 6-3, 6-3 pārspēja tenisisti no Francijas Karolīnu Garsiju. Otrajā kārtā Ostapenko pretiniece būs Arinas Sabaļenkas un Anastasijas Pavļučenkovas pāra uzvarētāja.

"Šajā sezonā man neklājas viegli, tāpēc katra uzvara ir svarīga man un manai pārliecībai," tenisistes teiktais citēts WTA mājaslapā internetā. "Protams, ka es vēlos atgriezties virsotnē. Kopumā šī bija laba spēle, ņemot vērā, ka tā bija pirmā kārta. Manā sniegumā bija kāpumi un kritumi, bet es domāju, ka nospēlēju labi."

Šosezon Ostapenko bieži spēlē ar dubultspēļu turnīros, lai iegūtu pēc iespējas lielāku spēļu praksi.

"Es cenšos izmantot dubultspēles kā daļu no treniņa, jo tā ir kārtējā spēlē. Katrā spēlē ir spiediens. Šajās spēlēs varu piestrādāt pie dažiem spēles elementiem. Es izbaudu spēlēšanu gan dubultspēlēs, gan jauktajās dubultspēlēs. Man ir jautri uz korta, un tas ir lieliski," sacīja Ostapenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!