Foto: AFP/Scanpix/LETA

Abas labākās Igaunijas tenisistes Anete Kontaveita un Kaija Kanepi ceturtdien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā pārvarēja "WTA 250" sērijas turnīra otro kārtu.

37 gadus vecā Kanepi (WTA 32.) ar 7-5, 7-5 pieveica ASV tenisisti Annu Li (WTA 62.).

Kanepi pirmajā kārtā ar 4-6, 6-4, 6-0 pārspēja ar piekto numuru turnīrā izsēto Latvijas tenisisti Jeļenu Ostapenko (WTA 17.).

Ceturtdaļfinālā Kanepi tiksies ar čehieti Karolinu Muhovu (WTA 224.), kura ar 4-6, 6-0, 6-2 pārspēja vēl vienu Latvijas tenisisti Danielu Vismani kvalifikācijā uzveikušo šveicieti Viktoriju Golubiču (WTA 89.).

Nedaudz vēlāk turnīrā ar pirmo numuru izsētā Kontaveita (WTA 4.) ar 6-2, 6-1 pārspēja Čehijas sportisti Terezu Martincovu (WTA 75.).

Ceturtdaļfinālā turnīra galvenā favorīte tiksies ar pasaules ranga 138.raketi beļģieti Izalīnu Bonaventīru, kura otrajā kārtā ar 7-6 (10:8), 6-3 pieveica šveicieti Žilu Teihmani (WTA 36.), kura Tallinā bija izsēta ar devīto numuru.

Šī turnīra kvalifikācijā Vismane cieta zaudējumu pirmajā kārtā. Savukārt pārī ar Grieķijas sportisti Valentini Grammatikopulu tiks piedzīvots zaudējums arī dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Turnīrs telpās uz cietā seguma ilgs līdz 2.oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!