Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko bija priecīga par to, ka Sanktpēterburgas WTA "Premier" sērijas turnīrā izdevās pārtraukt neveiksmju sēriju un izcīnīt pirmo uzvaru šajā sezonā.

Jau vēstīts, ka Ostapenko otrdien ar rezultātu 6-1, 0-6, 6-0 pārspēja Francijas tenisisti Kristinu Mladenoviču, kura pērn Sanktpēterburgā spēlēja finālā, un pārtrauca piecu zaudējumu sēriju.

"Spēle nebija viegla, lai arī rezultāts to nerāda. Tā man bija pirmā uzvara šajā sezonā. Mladenoviča ļoti labi spēlē Sanktpēterburgā, un es to zināju, tāpēc gatavojos smagai spēlei," pēc spēles intervijā uz korta sacīja Ostapenko. "Pirmo setu aizvadīju ļoti labi, bet otrajā setā zaudēju pāris svarīgus punktus, tāpēc spēle aizgāja viņai par labu. Esmu priecīga, ka trešajā setā spēju cīnīties līdz beigām un uzvarēt maču."

Otrajā kārtā Ostapenko pretiniece būs pasaules ranga 32. rakete Anastasija Pavļučenkova. Abas tenisistes savā starpā tikušās vienu reizi, uzvarot Latvijas pārstāvei.

"Pret Pavļučenkovu nebūs viegla spēle, jo viņa ir laba spēlētāja. Trešdien man būs dubultspēles, bet ceturtdien centīšos būt gatava," sacīja Ostapenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!